El col·legi Sagrada Família comença el curs treballant amb noves línies educatives

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Dels 11.300 alumnes que han començat el curs aquest dilluns, 4.600 són del sistema educatiu andorrà. Va seguit de ben a prop del francès, amb 3.300 estudiants i 3.000 de l'espanyol. El britànic té 260 alumnes aquest curs. 

Al col·legi Sagrada Família han començat el curs amb una xifra d'alumnes similar a la d'anys anteriors i certa rotació de professorat. Des de la direcció s'ha destacat que un dels principals reptes és seguir treballant en noves línies educatives i millorar les instal·lacions. Però aquest dilluns, primer dia, el que s'ha destacat és la il·lusió amb què han arribat els estudiants.

El primer dia de classe és especial, sobretot, per als que estrenen nou cicle. Molts canvis i coses noves que necessiten un procés d'adaptació

Entre els més petits del Sagrada Família el més important de tornar a l'escola continua sent retrobar-se amb els companys, i aquest primer dia ja han descobert la nova rutina. Per al professorat també és un dia especial, on es coneixen els alumnes i s'han de posar en marxa totes les novetats de forma progressiva.

Informa: Pilar Candel

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.