5.000 turistes contracten el roaming d'Andorra Telecom a l'estiu

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Prop de 5 mil persones han contractat el paquet de roaming ofert per Andorra Telecom aquest estiu per anar de vacances. L'operador afirma que als visitants, sobretot espanyols, els costa confiar en productes similars que ofereixen les seves operadores.

A Andorra hi ha contractades 70.000 línies de mòbil, de les quals prop de 30.000, un 40%, tenen inclòs el roaming. Aquest estiu, Andorra Telecom ha tret un nou producte que ha donat un bon resultat i ja es pensa en noves ofertes per cobrir la necessitat. Així ho ha assegurat el director general d'Andorra Telecom. Jordi Nadal. "Vam fer una campanya per a l'estiu de 5 gigues, 5 euros que han contractat 4.800 usuaris. Segur que evolucionem els productes de mòbil tenint en compte la necessitat de roaming, que és òbvia".

A més, ha dit que els ha permès conèixer altres dades, com per exemple el temps que hi han estat i veure la quantitat de gent que l'ha utilitzat.

En el cas invers, tres de cada quatre operadores franceses tenen productes similars. A Espanya, la cosa va més lenta i només Telefónica està en aquesta línia. No obstant això, al turista li costa confiar en el fet que el consum de dades no es dispararà fora del seu país.

"Telefónica fa un parell de mesos va llançar un producte molt atractiu per als clients que venen i aquí lluitem contra la sensació que és car. Els clients tenen por: 'Tu em dius que en pagaré 6 i potser torno i n'he pagat 100.' Hem d'esperar i que la gent ho vegi."

Jordi Nadal, director general d'Andorra Telecom

En aquest sentit, Nadal ha apuntat que sovint els casos de desconfiança desemboquen en la compra d'una targeta de prepagament per estalviar-se el dilema.

Informa: Rosa Alberch

Imatges: Ricard Tenza

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.