La 5a edició de la Fira del vehicle d'ocasió de Sant Julià serà de l'1 al 2 de juliol

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Torna la Fira del vehicle d'ocasió a Sant Julià de Lòria amb una cinquena edició consolidada, ara sense autocaravanes

Es manté la ubicació al vial, però es mou al primer cap de setmana de juliol per evitar ensurts amb la pluja. Hi haurà una quinzena de concessionaris i més d'un centenar d'ofertes, tant de primeres marques com de quilòmetre zero. La cap de reactivació econòmica de Sant Julià de Lòria, Anna Majoral, esmenta que hi ha molt públic que espera la Fira per comprar un vehicle. "La gent que es vol comprar un cotxe ja espera aquest certamen". En aquest sentit, afirma que "els mateixos concessionaris ja juguen i et diuen que fan un preu especial per aquests dies"

L'objectiu, segons el cònsol major de la parròquia, Josep Majoral, serà tenir retorn en el teixit empresarial de la parròquia. "Aquestes persones que visiten la parròquia serà poc o serà molt, però una mica de consum fan. Per tant, es reverteix aquesta inversió comunal en el teixit econòmic en certa manera".

Informa: Òscar Serrano
Imatges: Pau Bonastre i Saborit

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.