671 caçadors participen en la Setmana de caça de l'isard

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Ja ha començat la Setmana de caça de l'isard, que enguany hi participen més caçadors que mai.

Aquesta setmana, 671 caçadors estan dispersats per les muntanyes d'Andorra per la tradicional Setmana de caça de l'isard. Durant set dies, famílies i amics conviuen als campaments, preparats per als desafiaments d’aquests dies. Aquest dilluns hem pogut atansar-nos a un dels campaments per veure com és el seu dia a dia.

Una de les adversitats per als caçadors és el temps, especialment a la nit, quan les temperatures baixen considerablement. Malgrat això, els campaments estan ben equipats amb totes les comoditats, incloent-hi menjar, beguda i fins i tot dutxes i aigua calenta. El que més es valora és la vida al campament. 

Trobar un isard no sempre és fàcil. És un animal imprevisible i mentre que les femelles i les cries solen formar petits ramats i són més visibles, els mascles, que són els que se solen caçar, són més solitaris, i és difícil trobar-los.

A banda de l’activitat de caça, les colles valoren sobretot les activitats que envolten la vida al campament.

Informa: Bruna Luque
Imatges: Eric Mompel

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.