7 sortides, 392 usuaris i un centenar de voluntaris per a les sortides socioculturals

La implicació i dedicació dels voluntaris de la Creu Roja permet la realització de les sortides del servei de Teleassistència entre el mes d’abril i de desembre amb més de cinquanta usuaris per trobada.

La Creu Roja Andorrana fa balanç de les sortides socioculturals que ha organitzat un any més a favor de les persones usuàries dels serveis de Teleassistència i de Sempre Acompanyats i que han tingut una gran acollida. Es conclouen amb un total de prop de quatre-cents participants, molts d’ells repetitius, d’uns 85 anys de mitja. Les trobades són gratuïtes per als usuaris, amb inici a la primavera i possibles únicament gràcies a la participació dels voluntaris

Després de l’aturada forçada durant prop de dos anys per la pandèmia, a finals d’abril la Creu Roja Andorrana va poder reunir els usuaris i ho ha seguit fent amb diverses propostes, cada mes excepte a l’agost, fins a l’organització aquestes últimes setmanes de la tradicional trobada de Nadal. Les sortides socioculturals organitzades per l’entitat tenen la vocació principal de permetre als padrins i padrines de retrobar-se un cop al mes, i de compartir així un moment amb altres persones fugint de la solitud i l’aïllament del quotidià. Destaca que la gran majoria de les persones usuàries d’aquests serveis són d’edat avançada sovint amb mobilitat reduïda.

Organitzades des de fa 18 anys pretenen apropar a la gent gran i als usuaris dels programes socials de la Creu Roja propostes d’oci i de lleure diferents al voltant de la cultura, la música, la natura o encara l’esport. Se solen organitzar al país o en les regions de proximitat i són únicament possible si hi prenen part una quinzena de voluntaris. 

Informa: Redacció
Imatges: Creu Roja Andorrana

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.