9 restaurants participen en la Quinzena de la Nova Cuina Canillenca

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Continua en marxa la primera edició de les jornades gastronòmiques de tardor "La quinzena de la nova cuina canillenca". Una iniciativa que s'ha creat després de l'èxit d'Un mos a l'aire. Es tracta d'un esdeveniment que té l'objectiu de potenciar la gastronomia de la parròquia.

En aquesta primera edició hi han participat un total de 9 restaurants que han tingut el repte d'innovar receptes que no siguin tradicionals amb productes dels productors locals.

És a dir, elaborar plats innovadors amb productes de la parròquia, on predominen els bolets, les fruites del bosc, la carn o la mel. Els diferents restaurants han dissenyat menús variats amb opcions que van des de plats clàssics fins a propostes més innovadores i creatives.

Els preus varien entre els 20 i els 70 euros per persona en funció del tipus de cuina i dels productes.

Informa: Redacció

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.