Aaron Ribas tanca el festival Orgue&nd

L'organista Aaron Ribas és a Andorra per oferir un concert a Sant Esteve. Serà aquesta nit, per celebrar els 60 anys de la inauguració de les obres d'ampliació del temple. 

En el repertori inclourà tocates festives i autors com Bach i Chopin. Aaron Ribas treballa a Madrid i és a punt de viatjar als Estats Units per actuar a la universitat de Miami i a la catedral de Washington, on es trobarà amb un orgue simfònic que és més gran que el de Sant Esteve. Tornar a l'orgue d'aquesta església és per ell explicar la seva carrera. 

"Jo vaig començar molt jove amb aquest orgue, ja des dels 30 anys que podia disposar d'aquest instrument. llavors és com tornar a casa on tot va començar i que gràcies a aquest orgue he pogut desenvolupar la meva carrera sinó potser no seríem aquí", ha afirmat l'organista Aaron Ribas.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Andreij Cristancho

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.