Accés gratuït a Naturlàndia per als residents lauredians

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Els residents a Sant Julià de Lòria tindran, a partir d'ara, entrada gratuïta a Naturlàndia. El parc ha posat en marxa dos abonaments anuals nous, un dels quals serà gratuït per als residents i accionistes. Naturlàndia es reobrirà el 25 de novembre després de l'aturada tècnica. El parc d'animals tindrà 25 exemplars més.

Els residents de Sant Julià de Lòria i els accionistes de Naturlàndia tenen a la seva disposició de manera gratuïta el nou carnet emocions Plata. Es tracta d'un abonament anual que dóna accés a l'entrada única durant tot l'any a Naturlàndia i al Parc d'animals, i a descomptes exclusius en les altres activitats paral·leles que es proposin al parc.

La responsable del departament comercial de Naturlàndia, Vicky Grau, ha manifestat que, tot i que els lauredians no són el públic objectiu del parc, "són imprescindibles perquè funcioni". Per tant, la voluntat de la iniciativa és "vincular directament els laurediants amb Naturlàndia perquè se'n sentin part, perquè estiguin orgullosos del parc i s'hi impliquin de manera directa".

Per als que no siguin de Sant Julià, aquest abonament tindrà un cost de cent euros el d'adults i cinquanta per als nens. El segon dels nou abonaments és l'Emocions Or, que dóna accés a totes les activitats de Naturlàndia, és a dir, l'entrada única, entrada al parc d'animals i tot el ventall d'activitats disponibles com els buguis, els quads, les excursions a cavall o les motos de neu. El parc està en aturada tècnica i reobrirà les portes el dia 25. Serà el primer hivern amb els animals del parc i encara hi ha incògnites sobre com es comportaran. Grau explica que estan "expectants perquè els cuidadors no saben si els animals hivernaran o no". Ha afegit que "en el moment que es detecti que estan hivernant, volem engegar un procés de filmació de la hivernació".

Pel que fa al circuit de fons, s'espera poder començar la temporada pel pont de la Puríssima. La instal·lació de canons de neu artificial podria ser una realitat aviat, ja que la proposta està molt avançada.

Informa: Almudena López   Imatge: Robert Querol

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.