Els acompanyants del bus escolar valoren fer aturades si no cobren el mes de gener

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El servei d'acompanyants del transport escolar està, de moment, garantit. L'empresa adverteix que aquesta situació és provisional i que per al mes vinent no té recursos per afrontar les nòmines del personal pels impagaments del Govern. Els treballadors valoren fer aturades, tot i que sense especificar-ne la data.

El servei d'acompanyament del bus escolar no deixa enrere els problemes generats pel retard del Govern en el pagament. De moment l'empresa ha cobrat el mes d'octubre, però no el de setembre. L'ingrés d'octubre va permetre liquidar les nòmines pendents de desembre, però l'import no és suficient per garantir les de gener. 

Fonts de la direcció han reconegut que si no reben immediatament els pagaments de les factures pendents es podrien trobar en una situació similar a la de la setmana passada. Tot i que de moment el servei està garantit, les mateixes fonts asseguren que els treballadors s'estan plantejant fer aturades, tot i que no han especificat les dates en les quals les farien.

En aquest sentit, l'empresa els ha demanat que en cas de tirar endavant aquesta mesura ho comuniquin amb temps suficient per poder trobar solucions provisionals que garanteixin el servei.

Informa: Joan A. Sarmiento
Imatges: Nil Forcada
Locució: Jordi Lorente

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.