Activat l'avís groc per tempestes

El servei de meteorologia ha activat l'avís groc, ja que aquest dimarts es preveuen tempestes, localment intenses, que es poden allargar fins dimecres.

Les tempestes afectaran, segons es preveu, a totes les parròquies. A més, el vent serà fort de component oest.

Les temperatures mínimes previstes són de 17 graus a Andorra la Vella, de 10 graus a 1.500 metres i de 13 graus al Pas de la Casa. Quant a les temperatures màximes, poden ser de fins a 31 graus a Andorra la Vella, de 27 graus a 1.500 metres i de 17 graus al Pas de la Casa. Per tant, tot i que les altes pressions continuaran sent protagonistes, les temperatures no seran tan altes com la setmana anterior ni hi haurà una atmosfera tan quieta.

Tot i que un avís groc significa que el perill és moderat, s'ha de prendre precaució si es practiquen activitats sensibles a aquest perill meteorològic i propers als rius o cursos d'aigua.

Tota la informació aquí.

Informa: Redacció

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.