Les activitats dirigides esportives a l'aire lliure d'Encamp comencen aquest dissabte

Encamp inicia aquest dissabte les activitats dirigides esportives que es desenvoluparan al llarg de l'estiu. Una de les novetats són les sortides de senderisme al cap del Rep.  

A partir d'aquest dissabte i fins al dijous 31 d'agost la parròquia encampadana ofereix més de 100 sessions d’activitats esportives dirigides a l’aire lliure. 

A Encamp, com a novetat es faran dues sortides de senderisme al cap de Rep que clouran amb una sessió de ioga. Les sessions de cycling canvien l'ubicació i es faran a la terrassa del nou gimnàs del Complex Esportiu. A la piscina de la Mola, es farà aiguagim, ioga i circuit funcional. A més, també es faran  sessions especials de ioga a la natura a Sant Romà de les Bons, al Llac d’Engolasters i a la terrassa panoràmica de l’edifici de Solanelles. 

Pel que fa al Pas de la Casa, es farà un circuit de muntanya i força, sessions especials de ioga a la natura i aiguagim.

La iniciativa es du a terme per quart any consecutiu i forma part del pla de xoc endegat pel comú amb la voluntat de dinamitzar l’espai públic de la parròquia amb activitats a l'exterior..

Informa: Redacció
Imatges cedides: Comú d'Encamp

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.