Les activitats de FEDA Cultura reben més de 7.000 assistents el 2022

Més de 7.000 persones han assistit a les activitats de FEDA Cultura durant el 2022. Una xifra rècord després de dos anys marcats per la pandèmia.

El MW Museu de l'Electricitat ha rebut 4.887 visitants al llarg del 2022. Un any on els visitants han pogut gaudir de l'exposició temporal "Un planeta submergit pel plàstic" de James Whitlow Delano, que ha permès evidenciar la problemàtica mundial de les deixalles del plàstic. I gràcies a la qual, s'han dut a terme diferents col·loquis.

D'altra banda, 1.396 persones han participat en les visites guiades i activitats que s'han dut a terme durant els mesos de primavera i estiu al Camí hidroelèctric d'Engolasters. A més, aquest indret ha comptat des d'aquest any 2022 amb el circuit autoguiat "L'aigua i l'energia elèctrica", que detalla a través d'onze panells il·lustrats la història de FHASA i FEDA. Al llarg de l'estiu els visitants també han pogut gaudir de les Nits d'Estiu, una iniciativa conjunta amb la Taula Nacional de Museus. Pel que fa a l'educació 2.447 escolars dels tres sistemes educatius han pogut participar en tallers adaptats als diferents cicles formatius. Aquests tallers, han incidit en la importància de l'estalvi energètic, el canvi climàtic i la mobilitat sostenible. També s'han fet visites guiades al cor de la central de FEDA, que permeten conèixer de primera mà les instal·lacions les que es produeix electricitat al país.

Finalment, una de les propostes que ha atret una àmplia participació ha estat el concurs fotogràficUna mirada sostenible”.

Informa: Redacció
Imatges: Arxiu RTVA

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.