ACTUA es fixa en l'exemple d'Estònia per potenciar una administració electrònica i simplificar els tràmits

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Andorra treballa per potenciar l'administració electrònica i, per tant, compartir experiències en aquest àmbit és de gran utilitat. És per aquest motiu que ACTUA ha organitzat una conferència sobre l'exemple d'Estònia, que ha esdevingut un referent en la facilitació i simplificació de tràmits administratius a través d'internet.

El conseller de Política Digital del govern d´Estònia ha exposat el procés que ha seguit la república bàltica per construir una societat digital.

Ho ha fet a través de l'anomenat e-Estònia, una iniciativa que pretén facilitar les interaccions entre l'estat i els ciutadans a través de la tecnologia en àmbits com ara els impostos, l´educació o els negocis.

El ministre Gilbert Saboya ha destacat el valor de l'experiència d´Estònia i ha recordat que el Govern està fent un esforç per potenciar l´administració electrònica.

A banda de compartir experiències, conferències com les d´aquesta tarda tenen per objectiu estrènyer lligams entre Andorra i Estònia.

La conferència ha estat organitzada per ACTUA i sorgeix de la visita que Gilbert Saboya va fer al setembre a Estònia.

Informa: Anna Lladó Imatge: Josep M. Garcia

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.