Les actuacions policials entre els continguts més vists al web

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Fem un cop d'ull a les notícies més consultades els últims set dies al web d'AndorraDifusió. Dues fan referència a actuacions policials, mentre que la cursa espartana de la primera Excalibur Race també ha despertat l'interès dels internautes.
Una mare va requerir la presència de la policia davant l'escola d'Ordino després que la seva filla l'alertés que un home desconegut l'havia volgut convèncer perquè l'acompanyés al seu vehicle. Quan els agents s'hi van presentar ja no hi era, però es va intensificar la vigilància prop de les escoles. Es tracta de l'única denúncia d'aquest tipus des de fa temps.Durant el cap de setmana van tenir lloc les proves de la primera Excalibur Race a Andorra. La competició va aplegar més de 360 participants. La prova més dura va aplegar 80 valents per desafiar 15 quilòmetres, 1.000 metres de desnivell positiu i 25 obstacles a superar.La delinqüència juvenil preocupa la policia. El cos d'ordre ha constatat un augment, més en quantitat que en gravetat, dels delictes comesos per menors. Per aquest motiu s'incrementarà la presència policial en llocs d'oci i esbarjo per evitar, principalment, l'accés dels joves a les drogues.Informa: Rubén Carcellé
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.