AD800 crearà una assemblea d'afectats per participacions preferents

AD800 convocarà a principi d'octubre una assemblea d'afectats per les anomenades participacions preferents. L'objectiu és ajudar les persones afectades per la compra d'aquest producte financer d'alt risc a Andorra que tirin endavant una entitat que defensi els seus interessos. AD800 afirma que almenys hi ha una seixantena de casos a Andorra.

AD800 va fer fa uns mesos una crida a Facebook demanant a les persones d'Andorra que haguessin adquirit les participacions preferents que els fes saber l'experiència. Ara l'entitat vol convocar una reunió dels qui s'hi van posar en contacte perquè intercanviïn experiències i puguin agrupar-se.

No hi ha una tipologia clara dels qui han adquirit preferents a Andorra, tot i que hi ha hagut moltes persones grans amb poca cultura financera que no es pensaven que el producte financer pogués anar malament. Hi ha hagut casos molt dramàtics.

A Espanya centenars de milers de persones s'han vist afectades per la compra d'aquest producte financer.

Informa: Pere Moliné

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.