Afectats de l''afer BPA' acudeixen al Consell amb missatges crítics contra el Govern

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Alguns dels treballadors i afectats han anat al Consell General per tal de seguir la sessió. Entre ells, familiars dels directius. També s´hi han pogut veure diversos missatges crítics amb l´actuació de Govern. Els representants dels treballadors havien assegurat aquest matí que l´actuació de l´INAF va ser l´adequada.
Una trentena de treballadors i afectats de BPA han seguit la sessió des de la tribuna del Consell. Entre ells, familiars dels germans Cierco i de Joan Pau Miquel. Alguns duien missatges criticant la gestió del Govern i demanant-ne la dimissió. I és que segons ha afirmat una de les treballadores, Beatriz Nuviala, la gran majoria dels treballadors creu que la intervenció del banc va ser precipitada i ha criticat que Antoni Martí hagi fet servir les paraules dels representants dels treballadors per defensar la gestió feta. Alguns dels treballadors no han volgut ser tan rotunds i han matisat que quan es va fer la intervenció s´hauria d´haver comptat amb la propietat del banc i no relegar-la. Finalment, d´altres han lamentat que no hi hagi més informació sobre què va passar abans de la intervenció. Totes les fonts consultades, però, han assegurat que els treballadors fan costat a la propietat del banc en aquest afer.Les declaracions dels assistents són diferents a les que han fet aquest matí a RNA els representants dels treballadors de BPA, quan han defensat que l'actuació de l'INAF, quan va decidir intervenir BPA, va ser la correcta i, segurament, l'únic camí a seguir.Xavi Bonell, representant dels treballadors de BPA: "La intervenció havia d'estar feta perquè sinó segurament avui no estaríem asseguts amb una certa expectativa de solució futura, el banc estaria tancat certament. I no volem valorar, com a mínim de moment, el que s'ha fet un cop es va fer la intervenció". Els representants de BPA han agraït la comprensió de la població amb ells i han volgut aclarir que, en les seves demandes, centrades en les prejubilacions i indemnitzacions màximes, no volen cap tracte de favor ni diner públic. Reclamen que se'n faci càrrec BPA amb els seus recursos.Informa: Andrés González Nandin Imatges: Albert Refart Locució: Judit Pedrós
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.