Afterwork per a emprenedors de 35 nacionalitats

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Fer networking. O el que és el mateix, ampliar els contactes professionals per impulsar projectes, empreses i negocis. Això és el s'ha fet amb el Gràcies talent, una trobada d'usuaris de dos espais de coworking que funcionen al país.

Més d'un centenar d'emprenedors de 35 nacionalitats diferents per a una reunió fora de la feina amb la qual incrementar xarxa. Amb música, activitats de networking, begudes i pica-pica gratuïts, la vetllada va crear un ambient ideal per fomentar connexions valuoses entre els coworkers i potenciar l’emprenedoria d'una forma més distesa que a les oficines.

"Hi havia persones de molts sectors com la construcció, l'arquitectura i també hi havia nòmades digitals"

Jean-Baptiste López, representant d'Ingeni Coworking

Una trobada que coincideix amb l’aprovació del reglament sobre els espais compartits pel Govern d’Andorra, una mesura que impulsa encara més l’ecosistema emprenedor del país.

"Si volem que Andorra tingui un entramat empresarial de qualitat, els espais de coworking també han de ser-hi i, per tant, estem molt contents perquè el Govern hagi apostat per aquesta línia i hagi regulat els estàndards mínims de cotreball"

Marc Taló, representant de Hive Five Coworking Andorra 

Ha estat el segon any d'aquest esdeveniment d'estiu per a un ecosistema, el de l'emprenedoria i els espais de treball compartits, que continua a l'alça.

Informa: Bruna Luque
Imatges: Ricard Tenza

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.