Agredeix i amenaça dos menors a punta de navalla

La policia ha localitzat i detingut a Escaldes-Engordany un jove de 18 anys, no resident, per una agressió a una menor. També va amenaçar-ne un altre amb una navalla. Se l'acusa d'un delicte contra la integritat física i moral i d'un altre contra la llibertat.

Els fets van passar a Sant Julià de Lòria, una nit del passat mes de setembre. Una parella de menors, tots dos de 17 anys, es trobaven a un parc infantil quan va arribar l'ara detingut i va atacar violentament la noia. El seu company va intervenir per aturar-lo, però l'agressor el va amenaçar de mort amb una navalla.

Després de l'atac, els dos menors van necessitar atenció mèdica i es van adreçar al servei d'Urgències per ser atesos. Va ser precisament l'hospital qui va posar en alerta la policia dels fets. Un cop denunciats els fets va començar la investigació que ha culminat aquest dijous amb la detenció del jove de 18 anys, que s'enfronta a dues acusacions: per un delicte contra la integritat física i moral i per un altre contra la llibertat. 

Informa: Redacció

Imatges: Policia d'Andorra

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.