Alerta sanitària per possible presència de fragments de vidre en un producte de 'La Casera'

El Ministeri de Salut ha estat informat, a través del Sistema d’Alerta Ràpida per a Aliments i Pinsos (RASFF), d’una alerta sanitària relacionada amb la possible presència de fragments de vidre al lot 1041324200 del producte "Tinto de Verano Limón 0,0%" de la marca 'La Casera', procedent d'Espanya, amb data de caducitat 18/07/2025. 

Aquesta alerta s'ha generat a partir dels resultats d'autocontrol de la pròpia empresa, que ha comunicat la incidència a les autoritats competents per complir amb la legislació vigent i garantir que no es posin a disposició de la població aliments no segurs.

Com a mesura de precaució, el Ministeri ha requerit als establiments d’Andorra la retirada immediata d’aquest lot. A més, es recomana a totes les persones que hagin adquirit aquest lot del producte anteriorment esmentat que s'abstinguin de consumir-lo i el retornin al punt de venda per al seu reemborsament o substitució. Aquest consell afecta exclusivament el lot i la referència indicats.

Informa: Redacció

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.