Alerta sanitària per la presència de salmonel·la en un lot de Fuet Ibèric Extra

El producte és de la marca Bon Àrea i s’aconsella a totes les persones que hagin adquirit productes del lot afectat que s’abstinguin de consumir-lo i el retornin al punt de venda.

El Ministeri de Salut ha estat informat, a través del Sistema d’Alerta Ràpida per a Aliments i Pinsos (RASFF), d’una alerta sanitària relacionada amb el producte ‘Fuet Ibèric Extra’ de la marca Bon Àrea per la presència de salmonel·la spp. El lot afectat és el número 199-0026 amb data de caducitat 15/10/2024.

Com a mesura de precaució, el Ministeri ha requerit als establiments d’Andorra la retirada immediata d’aquest lot. A més, s’aconsella a totes les persones que hagin adquirit productes d’aquest lot que s’abstinguin de consumir-los i que els retornin al punt de venda.

Aquest consell afecta exclusivament el lot i la referència indicats. La resta de productes i lots de la mateixa marca no estan afectats per aquesta alerta.

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.