Àlex Ruiz considera que esdeveniments com l'Andorra Taste ajuden a desestacionalitzar l'economia del país

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Pel president de l'Associació d'Empreses d'Allotjaments Turístics, Àlex Ruiz, esdeveniments com l'Andorra Taste contribueixen a diversificar l'economia del país fora de la temporada alta.

A més, en l'àmbit gastronòmic creu que el país ha millorat molt durant els darrers anys i la presència dels professionals del certamen culinari n'és una mostra. "Realment en dos o tres anys la gastronomia a Andorra ha millorat moltíssim. Ja comença la gent a pujar al Principat pels restaurants que tenim. Aquest primer congrés de tast de gastronomia d'alta muntanya penso que és un èxit bestial. Han vingut uns xefs fantàstics".

Informa: Sílvia Mestre
Imatge: Arxiu RTVA

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.