S'allarga la rehabilitació de l'edifici més afectat per les esquerdes de l'avinguda Santa Coloma

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Els treballs de rehabilitació dels pisos afectats per les esquerdes de l'avinguda Santa Coloma s'allargaran, com a mínim, un mes més. El principal motiu és que es vol reforçar l'estructura de l'immoble, tenint en compte que hi ha alguna zona que encara no està del tot estabilitzada. Aquest setembre fa un any que els veïns van haver d'abandonar casa seva per seguretat. 

Els treballs de reparació de l'edifici més afectat per les esquerdes de l'avinguda Santa Coloma d'Andorra la Vella avancen en bona direcció, però s'allargaran més temps del previst.

Així ho afirma el director de les obres de rehabilitació que, si ve en un inici es pensava que els treballs es podrien acabar a finals de setembre, ara mateix creu que aquestes obres no finalitzaran fins aproximadament el mes de novembre. Serà a partir d'aleshores que es valorarà quan es podran començar a entregar els pisos a les famílies afectades.

I és que s'han hagut de fer més consolidacions de fonamentació de les inicialment previstes i encara se n'hauran de fer algunes més. La part més vulnerable és justament la que dona a l'hotel Bellpí, que ha patit alguns moviments.

És per aquest motiu que s'han intensificat les actuacions en aquest punt per tal de guanyar estabilitat.

Segons el responsable del projecte, el ritme s'ha alentit una mica perquè es tracta d'unes actuacions delicades i recalca que la prioritat és aconseguir la màxima seguretat. 

Informa: Laura Cugat

Imatges: Javier Martín 

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.