Els amants de la neu celebren l'entrada al 2023 a les pistes

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El primer dia de l'any molts decideixen passar-lo a les pistes. Tot i que les condicions de la neu no són òptimes, les estacions tenen bones xifres d'ocupació. Fins i tot arriben clients que han cancel·lat reserves en altres estacions d'esquí.

Per molts esquiar el primer dia de l'any ja s'ha convertit en una tradició. "Nosaltres esquiem sempre el dia 1, des de fa 20 anys que pugem aquí a Andorra", ha explicat un esquiador. I tot i que gaudeixen del dia i la neu, també afirmen que "està fatal", per la poca neu que hi ha a les pistes. Així i tot, detallen que els hi agrada per "fer la primera passejada de l'any", ha afirmat un turista. 

I és que són molts els que venen a passar les festes de Nadal al Principat. El director de màrqueting de Grandvalira Resorts, David Ledesma, ha afirmat que estan amb xifres d'ocupació per sobre de les de la temporada passada. "Encarem amb optimisme aquesta segona part fins al dia d'avui. Estem rebent demandes de clients que tenien altres destinacions, i ara estan pensant venir a Andorra".

Així doncs, tot i mostrar-se satisfets i tenir unes reserves lleugerament superiors a l'any anterior, esperen que nevi i es pugui remuntar de cara a la segona part de les festes de Nadal i els següents mesos.

Informa: Redacció

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.