L'ambaixada d'Espanya acull una mostra d'artistes iberoamericans

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Inaugurada l'exposició 'Colors per al planeta' a l'ambaixada d'Espanya. Es tracta d'una recopilació d'obres dels artistes iberoamericans que han participat en les 8 edicions de l'ArtCamp.

És el primer cop que es reuneixen els 60 artistes que han participat en totes les edicions de l'ArtCamp. El comissari, Faust Campamà, ha afirmat que una de les missions del projecte és el respecte pel medi ambient i per l'ésser humà. És així com es dona el missatge de col·laboració entre persones de diferents nacionalitats i religions.

"Realment, un dels leitmotiv de l'ArtCamp és precisament aquest, el respecte pel medi ambient, pel planeta i el respecte per l'ésser humà, que seria l'eliminació de guerres"

"Vam començar el 2008 i sempre és un crit d'esperança perquè no hi hagi guerres i tot això. El món em sembla que ha empitjorat una mica des del 2008 fins ara, vull dir que és que no va gaire bé"

Faust Campamà, comissari d'ArtCamp

Informa: Ada Barbosa
Imatges: Kevin Ribeiro

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.