Ambient galàctic en l'estrena mundial d'Star Wars

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La nit de dijous a divendres era el moment que tots els seguidors d´Star Wars esperaven. L´hora, mitjanit, i el lloc, els cinemes de l'Illa Carlemany. "Star Wars: El despertar de la Fuerza" s’ha estrenat amb expectació, catifa vermella i els principals personatges de la nissaga galàctica ambientant els moments previs a la projecció de la pel·lícula més esperada de l’any.

Desenes de persones van voler viure l'estrena de "El despertar de la Fuerza", que es va projectar en tres de les cinc sales dels cinemes. 

L’episodi VII ens situa trenta anys després de la victòria de l´Aliança Rebel sobre la segona Estrella de la Mort que vam viure a “El retorno del Jedi”.  La galàxia encara està en guerra. Una nova república s'ha constituït, però una sinistra organització, el Primer Orde, ha resorgit de les cendres de l´imperi galàctic. 

"El despertar de la Fuerza" no decep els fidels seguidors de les guerres galàctiques que un dia va crear la fantasia de George Lucas, aquest cop sota la direcció de J. J. Abrams. Molts dels herois d'anteriors episodis encara estan actius i lluiten colze a colze amb nous personatges, com ara Poe Dameron, Finn o Rey, per intentar salvar la galàxia. 

Harrison Ford, Carrie Fischer i altres actors llegendaris de les primeres aventures tornen a aparèixer en escena per evitar el triomf del costat fosc. Una gran abundància d'efectes especials, moltes lluites i l'etern enfrontament entre el bé i el mal, en una pel·lícula esperada llargament pel públic.

Informa: Joan A. Sarmiento/Yasmina Canedo

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.