"Amén", de la Jocand al teatre de les Fontetes de la Massana

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El teatre de les Fontetes de la Massana acull l'espectacle "Amén", de la Jocand. Una obra protagonitzada i dedicada als joves, on l'argument gira entorn dels efectes de les xarxes i la tecnologia. 

Amén, la nova creació de la Jove Companyia Nacional, s'estrena aquest divendres al teatre de les Fontetes de la Massana. Un espectacle que analitza la influència de les xarxes socials en les noves generacions, així ho detalla la directora de l'obra, Txell Díaz: "Amén és una obra que parla de les xarxes socials com a nova religió del segle XXI. La relació de les joves amb tot el seu entorn ple de tecnologia, com es relacionen entre elles, com les xarxes les travessen i tot lo bo i dolent que tenen."  

L'obra, que té una durada d'una hora, va dirigida a joves i és interpretada per una desena d'actrius de 18 a 23 anys. Algunes coincideixen que han après més sobre l'amistat. "Al compartir emocions molt fortes ho vivim amb més intensitat", explica una de les actrius.

És un projecte que té com a objectiu tractar els temes actuals que mouen el jovent. Les entrades ja estan disponibles i en porten una setantena de venudes. 

Informa: Laura Mitjans
Imatges: Marc Matute

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.