Els Amics de les Arts, amb ganes d'un concert únic i gratuït a Sant Julià

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Arriba el plat fort de la Festa Major de Sant Julià amb les actuacions dels Amics de les Arts i Figa Flawas. Els primers presenten el seu últim disc 'Les paraules que triem no dir' i ja és el  cop que el grup ve a Andorra.

Els Amics de les Arts s'ha agafat amb ganes un concert a Sant Julià que surt de la norma. "El concert d'avui és especial perquè fa que la nostra gira sigui internacional i, per tant, molt orgullosos i contents de ser aquí. Crec que és el primer concert gratuït dels Amics a Andorra", explicava el músic Ferran Piqué.

Per a Alegret també és tot un esdeveniment i ja compta les hores per veure "aquest públic que tenim aquí davant, gent jove, gent que potser no troba el moment de pagar una entrada més cara per a un auditori".

El català és l'única llengua oficial a Andorra i tots tres remarquen la importància que té. "És un territori important per nosaltres, és un país germà, un país que s'aposta per la llengua catalana i agraïts que ens hi vulguin i agraïts que vulguin salvar la llengua. Crec que és molt important", afirmava Joan Enric Barceló. Tot i tocar les noves cançons, no hi falten els clàssics del grup, com Jean-Luc o Louisiana o els camps de cotó.

Informa: Gerard Castillo
Imatges: Pau Bonastre

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.