Amor, venjança i un retorn al barri protagonitzen la cartellera

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Un exconvicte a la recerca de venjança, una professora que ha de tornar al seu antic barri i una història d'amor intensa i perillosa. La cartellera arriba amb 'Monkey Man', 'Menudas piezas' i 'Sangre en los labios'.

Sangre en los labios
Dir. Rose Glass

Obrim la cartellera als anys 80 on s'ambienta 'Sangre en los labios', protagonitzada per Kristen Stewar i Katy O'brian en el paper de Jackie i Lou, una parella que posarà a prova el seu amor i instint de protecció.

Lou, gerent d'un gimnàs, s'enamorarà d'una aspirant a culturista. El seu romanç es precipitarà en un món de crim, que controla el seu pare a Nou Mèxic on té dominat el sindicat del crim. 

Monkey Man
Dir. Dev Patel

La venjança arriba amb Monkey Man. Protagonitzat i dirigit per l'exitós Dev Patel, l'actor es posa en la pell d'un llop solitari que es prendrà la justícia pel seu compte. 

Kid és un delinqüent que acaba de sortir de presó i viu a l'Índia on s'intenta adaptar a un món marcat per l'avarícia i sense valors. Allà, lluitarà per buscar venjança per la mort de la seva mare i defensar les classes més desafavorides. 

Menudas piezas 
Dir. Nacho G. Velilla 

La vida és una partida d'escacs on cada decisió compta.  Alexandra Jiménez és Candela a l'espanyola 'Menudas piezas' en què aquesta professora intensa i violenta, però molt ben vestida tornarà allà d'on va sortir.

Un barri conflictiu on intentarà ensenyar a una colla d'alumnes que poden ser el que es proposin. 

Informa: Rosa Alberch

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.