Ampliar els estudis universitaris de català per cobrir la falta de professors

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Cultura i Educació es plantegen ampliar els cicles formatius de català que s'ofereixen a la Universitat d'Andorra per potenciar-ne els estudis. Seria una via per suplir la manca de professors de català detectada no només a Andorra, sinó també a Catalunya.

Ho va explicar la ministra de Cultura, Mònica Bonell, al programa especial "El català a debat". "Ja existeixen uns estudis de català, però sí que hem parlat de poder anar més enllà i que fos una carrera universitària per poder tenir més professors de català", esmentava.

Bonell també va destacar que és un problema que es viu a altres llocs. "Estem constantment en col·laboració amb el ministeri d'Educació perquè aquesta és una necessitat que tenim tant Educació com Cultura per part dels centres de català i no és exclusiu d'Andorra sinó que també és una problemàtica que té Catalunya".

Informa: Redacció

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.