L'Andart 2023 espera rebre més propostes que en edicions anteriors

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L'organització de la cinquena edició del L'Andart ha començat a rebre les primeres propostes d'artistes. L'expectativa és superar les 200 de la darrera edició. En aquesta ocasió la biennal es trasllada a la tardor a Sant Julià de Lòria i i tindrà un país convidat, San Marino.

Fa pocs dies que es va obrir la convocatòria per participar en la cinquena Biennal Andorra L'Andart i ja s'han rebut propostes. Aquesta edició s'ubicarà al centre urbà de Sant Julià de Lòria i tindrà un punt especialment destacat, l’antiga fàbrica de tabac. El comissari de l'exposició, Pere Moles, espera rebre un gran volum de propostes i superar i tot anteriors edicions. "L'última edició vam rebre 200 propostes i vam escollir 50, és a dir, 150 van quedar fora. No sé que passarà aquesta edició, però pel que he vist segurament serà inclús més que altres edicions".

Aquesta vegada serà del 15 de setembre al 15 de novembre amb el títol "La muntanya en circulació”. Moles explica que s'ha escollit perquè es tracta d'un "tema d'actualitat" i ens convida a reflexionar sobre "una nova manera de relacionar-nos amb l'entorn".

Serà la primera edició que es convidi un país, San Marino, per la seva similitud amb Andorra i la seva experiència en les biennals de Venècia.

Informa: Redacció
Imatges: Arxiu 

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.