Andorra deixa enrere Mònaco i accelera les negociacions amb Europa

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Reunió aquest dimarts a tres bandes entre Andorra, San Marino i la Comissió Europea per parlar de la lliure circulació de treballadors i l'establiment d'empreses. La previsió és començar a tancar temes i accelerar per signar l'acord abans de final d'any.

Andorra deixa enrere els dubtes de Mònaco i prem l'accelerador en les negociacions amb Europa. Ho fa amb dos reunions clau per al futur de l'acord marc. Una, avui, a tres bandes amb San Marino. S'ha posat sobre la taula el posicionament de la Comissió Europea respecte als serveis financers. Un tema que, segons el Govern, portarà cua. 

L'altra reunió serà dimecres, aquesta a dos bandes, entre Andorra i Europa. La previsió és avançar en temes tan sensibles com la lliure circulació de treballadors, el dret d'establiment d'empreses i la normativa de comerç, a part del reconeixement de títols professionals. 

L'executiu ho té clar: serà la població qui decideixi, però mentrestant s'ha d'aprofitar per negociar amb Europa tot el que es pugui

Informa: Redacció

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.