Andorra denuncia la situació de les dones afganeses

Durant la Conferència de Seguretat de Múnic, s'ha denunciat la situació que pateixen les dones a l'Afganistan. I s'ha instat a les autoritats del país a posar fi a la persecució.

Al llarg d'aquest cap de setmana, la ministra d'Afers Exteriors, Imma Tor, ha participat en la Conferència de Seguretat de Múnic que ha reunit diversos ministres d'exteriors i personalitats destacades d'organitzacions internacionals.

En aquest marc, s'ha celebrat un acte que ha servit perquè diversos països, entre els quals Andorra, s'adhereixin a la declaració on es denuncia la situació que viuen les dones del país asiàtic i s'insta a les autoritats a posar fi a aquesta persecució que podria constituir un crim contra la humanitat.

L'acte ha estat impulsat per Alemanya i Canadà, per promoure polítiques d'exterior feministes.

Reunions bilaterals

Durant l'estada a Munic, la ministra també ha aprofitat per trobar-se amb els seu homòlegs de Bulgària, Malta, Noruega, la Santa Seu i l'Alemanya. Unes reunions que han servit per explicar en quin punt es troba el procés de l'acord d'associació.

Informa: Redacció
Imatges cedides: Govern d'Andorra

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.