Andorra Endavant proposa al Govern negociar l'adquisició de pisos dels bancs afectats per un impagat hipotecari

El grup parlamentari Andorra Endavant s'ha reunit amb la ministra de Presidència, Economia, Treball i Habitatge, Conxita Marsol, i amb el ministre de Territori i Urbanisme, Raul Ferré. Durant la trobada s'ha parlat dels projectes que el Govern té en marxa perquè surtin al mercat, al més aviat possible, pisos a preu assequible, tenint en compte la urgència que suposa aquesta qüestió per a les famílies del país.

La presidenta del grup parlamentari, Carine Montaner, ha aprofitat l'ocasió per traslladar a la ministra Marsol la proposta de negociar amb l'Associació de Bancs Andorrans o amb cada entitat bancària l'adquisició de pisos que hagin quedat en mans dels bancs per l'impagat de les hipoteques. 

La titular d'Habitatge també els ha parlat del projecte de llei que ha de donar sortida al crèdit extraordinari de 28 milions d'euros per reformar alguns edificis i comprar-ne un de 9 milions al centre d'Andorra la Vella. Precisament, sobre aquest últim, Montaner ha demanat la renegociació amb els propietaris de l'edifici del preu de venda, ja que el consideren excessiu per la tipologia dels pisos, la majoria d'una i dues habitacions. A més, se'ls ha explicat la compra dels dos blocs de Ribasol, a Arinsal. 

Andorra Endavant celebra la bona predisposició dels dos ministres, que els han fet una exposició detallada de tots els projectes "amb un compromís de transparència absoluta".

Informa: Redacció
Imatge: cedida grup parlamentari Andorra Endavant

 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.