Andorra Endavant qüestiona si l'acord amb la UE s'aplicarà abans del referèndum

Andorra Endavant qüestiona al Govern si pretén aplicar l'acord d'associació abans del referèndum. El grup parlamentari ha entrat una pregunta urgent que s'haurà de respondre el pròxim Consell General. 

El grup parlamentari es mostra preocupat per si es pot dur a terme aquesta acció, que assegura que evita el debat i la consulta amb la ciutadania. A més, remarca que la legislació no permet que aquest tipus d'acords es posi en marxa sense els processos legals adequats.

Precisament aquest dilluns s'ha reunit la junta de presidents que ha ratificat el calendari de sessions per als pròxims mesos, confirmant la sessió de control al Govern de dijous, que encara accepta preguntes urgents fins a dimecres. A més, s'han assignat diverses iniciatives parlamentàries a les comissions corresponents, com el projecte de llei per al creixement sostenible, que es treballarà a la comissió legislativa d'Economia.

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.