Andorra Endavant també abandona el grup de treball sobre l'habitatge

El grup parlamentari Andorra Endavant ha decidit seguir les passes del Partit Socialdemòcrata i abandonar el grup de treball sobre l'habitatge. Han manifestat sorpresa i decepció per les mesures presentades pel Govern, "les quals considerem contràries als objectius que es voldrien assolir.  

El motiu principal per a deixar el grup de treball ha estat, concretament, que consideren que el Govern ha actuat de forma unilateral "sense tenir en compte les opinions i el consens assolit en el grup de treball".

A més, han recordat que, al seu parèixer, les mesures adoptades "són perilloses i poden tenir conseqüències importants". Per exemple, "l'expropiació temporal dels pisos buits pot crear un clima d'inseguretat jurídica". En aquest sentit, han remarcat que ja s'havien pres mesures i que calia explorar "opcions més equilibrades i consensuades amb tots els actors implicats". 

Informa: Pilar Candel

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.