Andorra evita la doble imposició amb Montenegro a l'ONU

En el marc de l'Assemblea General de les Nacions Unides, Andorra ha signat un conveni per evitar la doble imposició amb Montenegro, el dinovè d'una llista que es va ampliant. També hi ha hagut contactes amb la Unió Internacional de Telecomunicacions per explorar noves vies de col·laboració.

Tot plegat en una jornada de treball en què el cap de Govern i la ministra d'Exteriors han assistit a l'obertura del debat general, en què la guerra a l'Orient Mitjà i la crisi climàtica han estat protagonistes. En el seu darrer discurs a l'ONU el president nord-americà Joe Biden ha alertat d'un perill de guerra a gran escala.

Qui ha fet el primer discurs ha estat el president argentí, Javier Milei, que ha dit que les Nacions Unides han pres un rumb tràgic i ha definit l'agenda 2030 com un programa de govern supranacional de caràcter socialista.

Informa: Redacció

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.