Andorra i Costa Rica signen un protocol d'entesa sobre medi ambient i biodiversitat

La ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Sílvia Calvó, amb el seu homòleg de Costa Rica, Edgar Gutiérrez, ha signat aquest dilluns a Marràqueix el protocol d´entesa sobre medi ambient i protecció de la biodiversitat. Aquest acord permetrà a tots dos estats intercanviar experiències sobre polítiques de medi ambient i preservació de l´entorn natural.

La signatura s´ha produït durant la trobada bilateral a la ciutat de Marràqueix en el marc de la celebració de la COP 22 i dóna continuïtat a l´acord compromès durant la passada visita del cap de Govern a la República de Costa Rica. Durant la reunió s´ha refermat el compromís amb la protecció del medi ambient i amb la comunitat internacional.

Durant la visita la ministra Calvó ha mantingut una trobada amb el secretari general de l´Organització Mundial de la Meteorologia, Petteri Taalas, en la qual s´han pogut comentar tota la informació intercanviada en relació amb la meteorologia i la climatologia d´Andorra així com els impactes esperats a les zones de muntanya.

Durant la reunió també s´han valorat la possibilitat d´adherir-se a l´organització internacional el 2017, fet que situaria Andorra com a 192è estat membre, completant el marc de col·laboració internacional en matèria de canvi climàtic.

La visita de la ministra de Medi Ambient continuarà amb una reunió d´alt nivell prevista per demà i demà passat on Calvó expressarà el compromís ferm d´Andorra davant la comunitat internacional a favor de l´acció climàtica.

Informa: Hèctor Romance

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.