Andorra i Portugal continuen avançant per enllestir la ratificació del CDI

El Conveni per evitar la doble imposició amb Portugal, signat al setembre del 2015, avançarà en els pròxims mesos a tràmit parlamentari a tots dos parlaments. N´han parlat el ministre d’Afers Exteriors i el seu homòleg portuguès, reunits a Lisboa.
Per tant, tant Andorra com Portugal continuen avançant per enllestir la ratificació del CDI. Gilbert Saboya també ha explicat a Augusto Santos Silva la presència del portuguès al sistema educatiu andorrà i l´estat de les negociacions amb la Unió Europea respecte a l’Acord d’Associació, entre d´altres. Als mitjans portuguesos, el ministre ha apuntat que el turisme és un dels camps en què els dos estats poden aprofundir en les relacions. De fet, aviat signaran un memoràndum d´entesa que preveu l´intercanvi d´experiències de professionals i d´estudiants.

Informa: Jordi Cama
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.