Andorra la Vella, capital iberoamericana

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Andorra la Vella ha estat durant dos dies el punt de trobada del comitè de la UCCI, la Unió de Ciutats Capitals Iberoamericanes. Hi prenen part una desena de localitats, reunides al Centre de Congressos. És la primera vegada que el Principat acull una reunió d´un òrgan de govern d´un organisme iberoamericà.
Presentar l'informe econòmic del 2014 i parlar de l'agenda d'activitats de cara a l'any vinent. Aquests han estat els dos temes tractats durant la cimera de l'UCCI. Entre els membres hi ha ciutats amb característiques prou diferents, però amb preocupacions comunes que també afecten d'alguna manera Andorra la Vella i el país en general.

Des de l'UCCI els seus membres pretenen aprendre de les millors pràctiques per revertir en benefici dels ciutadans i alhora tenir sensibilitat i expressar l'opinió sobre els problemes que afecten el món.

A més dels debats, les diverses delegacions han visitat institucions andorranes per conèixer-ne la història i tradició.

Informa: Rubén Carcellé Imatges: Joel Romero
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.