Andorra la Vella és per primer cop la seu de la final del concert-concurs La Sardana de l'Any

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Andorra la Vella acollirà la final de la 27a Edició del Concurs "La Sardana de l'Any" per primer cop. L'acte que se celebrarà demà a partir de dos quarts de sis, al Centre de Congressos d'Andorra la Vella, preveu atreure prop de 900 persones.

El Principat serà l'escenari per primer cop de la final d'aquest Concurs. Durant la primera part del Concurs es podran escoltar les deu sardanes finalistes i es coneixeran els guanyadors dels diferents premis, com ara, el Premi Joventut, el Premi de la Crítica o el Premi Popular, que l'escolliran els assistents un cop finalitzades les interpretacions.

Un cop acabada la final hi haurà la presentació de l'espectacle "Allà contra" d'Esteve Molero, amb una marcada presència andorrana, amb la col·laboració de l'Orfeó Andorrà i el grup El Pont d'Arcalís, i un instrument típic andorrà, l'acordió diatònic.

A més, aquesta tarda s'ha presentat el llibre "Jo no sé res, sóc músic", on el compositor i escriptor Esteve Molero reflecteix el seu propi pensament musical.

La final que començarà demà, a dos quarts de sis de la tarda, també anirà acompanyada d'una ballada de sardanes a dos quarts de quatre de la tarda, a la plaça del Poble.

Informa: Joel Romero Imatge: Xavi Fajardo

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.