Andorra promou el turisme de negocis entre els patrocinadors de l'Stade Toulousain

L'Andorra Convention Bureau ha participat en unes trobades empresarials organitzades per l'equip de rubi de l'Stade Toulousain amb l'objectiu de promoure el turisme de negocis entre els seus patrocinadors.
 

Els anomenats 'Déjeuneurs business' "són unes reunions mensuals que pretenen convertir-se en un espai de trobada entre tots els patrocinadors de l´Stade Toulousain. Al llarg de tota la temporada cadascun dels patrocinadors pren el protagonisme de la jornada i en aquesta ocasió, ha estat el torn de l´Andorra Convention Bureau", s'ha explicat des de l'ens.

El director de Producte i Nous Projectes d´Andorra Turisme, Enric Torres, ha realitzat una presentació davant d´una quarantena de participants procedents de diferents empreses dels sectors tecnològic, bancari, assegurador i immobiliari per exposar els atractius d´Andorra com a destinació.

Informa: Redacció

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.