Andorra reforça la cooperació financera amb els bancs d’Espanya i França

Els contactes amb els bancs de França i d'Espanya ha coincidit amb la presència del ministre de Finances, Ramon Lladós, la secretària d’Estat de Finances Internacionals, Noëlia Souque, i el director general de l’AFA, David Cerqueda, a la capital dels Estats Units, per participar en la reunió de tardor del Fons Monetari Internacional. S'hi han aplegat els representants dels 191 països que formen part de l'organisme.

Aprofitant el viatge per l'assemblea de l'FMI, la delegació andorrana desplaçada s'ha reunit amb representants del Banc d'Espanya i del Banc de França. L'objecte de la trobada era continuar explorant vies de cooperació després de l'adopció de l'acord d'associació.

Hi ha hagut temps també per a contactes bilaterals amb representants de l'FMI, amb ministres de Finances i secretaris d'Estat d'Hongria, Itàlia, Eslovènia, Espanya, Xipre, Luxemburg, els Països Baixos, Bèlgica, San Marino i Liechtenstein.

Assessorament estadístic per part de l’FMI

Mentrestant, a Andorra, el Departament d’Estadística ha rebut l’assessorament tècnic de la Divisió de Finances Públiques de l'FMI per adaptar les dades financeres del sector públic a la normativa internacional. Una feina que l'assessor desplaçat al Principat ha redactat i presentat en un informe.

Informa: Redacció

Imatges: Govern d'Andorra

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.