L'Andorra a Taula estudia una edició més a la primavera
Aquest navegador no admet l'element de vídeo.
La Unió Hotelera estudiarà la convocatòria d'unes jornades gastronòmiques d'Andorra a Taula a la primavera del 2020. Ara per ara l'objectiu és aconseguir més restaurants associats.
Tot i les bones xifres i l'augment progressiu del nombre d'establiments participants, a la parròquia d'Encamp no hi ha cap restaurant que s'hagi engrescat a participar en aquestes jornades.
Aquest serà el principal objectiu de la Unió Hotelera: créixer i afegir més establiments de restauració a les propostes, ja que fins ara la majoria d'inscrits es concentren a les parròquies centrals.
El president de la Unió Hotelera, Carles Ramos, ha anunciat que després de dotze edicions, en què la iniciativa "està molt posicionada i molta gent ja l'espera", es planteja la celebració d'una edició de primavera, que potser facilitaria l'adhesió de més establiments.
Durant les dotzenes jornades de l'Andorra a Taula s'han servit 7000 menús i s'ha aconseguit un impacte econòmic de prop de 300.000 euros. El preu mitjà del menú ha estat de 32 euros
Informa: Sílvia Mestre
Imatges: Guillem Casal/Arxiu RTVA