Satisfacció entre els participants de l'Andorra a Taula a l'equador de les jornades gastronòmiques

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

15a edició de l'Andorra a Taula. Fins al moment els restauradors consideren que la proposta anual està tenint bona acollida, després que l'any passat s'orientés més als nuclis familiars. Oferir plats nous, basats en productes de proximitat i de temporada.

Preparacions acurades i plats diferents amb motiu de l'Andorra a Taula. Un espai per gaudir de la gastronomia del Principat i que, en aquesta ocasió, coincideix amb l'Andorra Shopping Festival.

Des del restaurant Noranta-Tres, Laia Santuré explica que aquest any han volgut participar amb el nou concepte de menjar vegetarià, tot "adaptat al producte de proximitat i ecològic". Aquest establiment ofereix un menú tancat, elaborat expressament per a l'ocasió i "diferent del que tenim a la carta"

Marc Pons de l'Andorra Park Hotel remarca que és un esdeveniment que sempre és ben rebut. "La gent ho espera una mica i busca llocs on normalment no va per poder provar". 

Una jornada gastronòmica on el principal objectiu és que la gent provi diferents plats i menús. En aquesta ocasió es comença amb dos entrants freds que es porten a taula per compartir. 

Les fruites i les verdures són les grans protagonistes dels menús de l'Andorra a Taula. Concretament productes de proximitat i de tardor com per exemple les figues.Menús que van des de 25 fins a 40 euros amb receptes variades i on la intenció és sorprendre els clients habituals i també els que venen per primera vegada.

Informa: Roser Puigbò
Imatges: Andreij Cristancho

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.