Andorra Telecom i Pyrénées organitzaran al novembre un torneig nacional de cub de Rubik

Pyrénées Andorra i Andorra Telecom organitzaran el proper mes de novembre un torneig oficial de cub de Rubik, el popular trencaclosques tridimensional creat l’any 1974 per l’escultor i arquitecte hongarès Ernö Rubik. El campionat és basarà en el cub de Rubik 3x3x3, que permet 43 trilions de possibles permutacions, seguirà les normes de la World Cub Association (WCA) i comptarà amb la supervisió d’un delegat de la WCA. 

El torneig de cub de Rubik tindrà lloc a les noves instal·lacions del FNAC als Grans Magatzems Pyrénées i es presentarà el proper mes de setembre, quen se'n donarà tota la informació. Els objectius que es persegueixen són fomentar la formació a través del joc educatiu, donar l’oportunitat als joves amants del cub de divertir-se competint i també difondre els valors que representen aquesta competició, com són el respecte per l’oponent, la col·laboració i el fair play.

El cub de Rubik potencia, entre d’altres capacitats, la intel·ligència, l’habilitat manual, la concepció espacial o l’anàlisi d’objectes tridimensionals. Cal recordar que es tracta del joc més venut de la història, amb més de 350 milions d’unitats, i el rècord en resoldre’l és de tan sols 4,90 segons.

Informa: Agències

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.