Andorra Turisme destinarà 7.000 euros més a promocionar el Bus Turístic

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Andorra Turisme ha incrementat en 7.000 euros el pressupost per al Bus Turístic per promocionar millor un servei que no és gaire conegut. Entre l´1 de juny i el 30 de setembre, operarà tots els dies al matí, excepte dissabte que ho farà tot el dia. Si s'incrementa el volum de passatgers, es podrien ampliar els horaris i el període de servei del Bus Turístic.

Dels 35.000 euros de pressupost que Andorra Turisme destina al Bus Turístic, el retorn són 22 mil. Per mirar d´equilibrar-ho, aquest any s´ha apostat per una difusió molt més important del servei amb pantalles LED a diferents punts del país, accions als eixos comercials, a les botigues i als hotels.

També es facilitarà que la venda de tiquets sigui més àgil i accessible amb més punts de venda i amb la possibilitat de fer-ho en línia a través del web visitandorra.com. Tot plegat, segons ha explicat el director de Producte i Nous Projectes d´Andorra Turisme. Enric Torres, 7.000 euros més per incrementar el nombre de passatgers i fer el servei menys deficitari.

Aquest any, de l´1 de juny al 30 de setembre, el Bus Turístic elimina els itineraris de tarda però amplia el servei a tots els dies de la setmana, dissabte complet. No s´apugen les tarifes ni hi ha canvis en els cinc itineraris ofertats. Si aquest augment de la promoció dóna fruits i s´augmenta el nombre de clients, de cara a l´any que ve Andorra Turisme es planteja recuperar els itineraris de tarda i, fins i tot, allargar el període de funcionament.

Informa: Jordi Cama     Imatge: Robert Querol

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.