Andorra Turisme vol arribar als 100.000 espectadors per "Storia" del Cirque du Soleil

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L´ocupació de les funcions del Cirque du Soleil supera, de moment, el 90%. Andorra Turisme en fa una valoració positiva i assenyala que l'objectiu és apropar-se als 100.000 espectadors. Hi ha representacions fins a l'1 d'agost.
Les funcions van començar el 4 de juliol i des d´aleshores l´ocupació ha estat més bona que la dels anys anteriors, sempre amb més de 4.000 espectadors per representació. Des d´Andorra Turisme ho atribueixen al fet que l'espectacle agrada i els assistents d´anys anteriors repeteixen. També han afavorit les condicions meteorològiques.El gerent d´Andorra Turisme, Betim Budzaku ha assegurat que: "L'afluència de públic de moment és molt bona. Pràcticament en global més de 90% i ara comencem la segona quinzena de juliol, que és més potent a nivell turístics, amb la que acabaríem amb unes xifres molt positives, unes 105.000 persones. És un repte important." Andorra Turisme destaca, a més, que la majoria d´espectadors són turistes, amb una despesa mitjana d´entre 120 i 130 euros dels que pernocten. Afegeix que l'espectacle ha anat 'in crescendo' des del primer any i que tot apunta que, si no hi ha cap impediment en les negociacions, tornarà l´any vinent.Informa: Anna Lladó
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.