Andorra la Vella busca un macroconcert per atreure turisme per la festa major

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La capital treballa per tenir un macroconcert de festa major com ja ha tingut altres vegades amb David Bisbal o Estopa. Un artista de renom per a un concert de pagament, que ja té alguns candidats.

El comú d'Andorra la Vella està intentant tancar un concert de grans dimensions com ja ha fet en altres ocasions amb Morat o Bisbal, i així posar-se una vegada més en el mapa dels concerts que més seguidors i turisme arrosseguen. 

La idea és fer un concert de pagament a preu reduït per fer-ho encara més atractiu. 

Aquest dimecres s'ha publicat al BOPA el detall dels grups que vindran a la festa major, una suma de més de 63.000 euros que inclou 5 actuacions, com la de Buhos, Eufòria, GetrudisDelafé y las Flores Azules Tanmateix hi ha adjudicats més de 50.000 euros pel lloguer de la vela per a un concert el 7 d'agost a més del subministrament, muntatge i desmuntatge d’un escenari cobert.

A falta d'un mes i escaig per a la celebració, el comú continua negociant amb una empresa de representació on el nom que de moment ha sonat és Melendi, però sense res tancat, una incògnita que ben aviat es podria desvetllar. 

Informa: Rosa Alberch 
Imatges: Arxiu RTVA 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.