Andorra la Vella invertirà 350.000 euros per recuperar la idea del túnel de llum per Nadal

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El comú d´Andorra la Vella recupera la idea del túnel de llum per a aquest Nadal, en aquest cas a l'avinguda Meritxell. Per això ha convocat un concurs d´idees amb una inversió inicial prevista de 350.000 euros. La majoria pensa en una instal·lació similar a la que durant les passades festes va lluir a Màlaga i que va atreure dos milions de visitants. També busca un nou atractiu per a la Rotonda.

Andorra la Vella convocarà un concurs internacional per llogar durant dos anys i amb un cost inicial de 350.000 euros un espectacle de llum i so associat al Poblet de Nadal. La majoria recupera així la idea del túnel de llum, en aquest cas per a la part alta de Meritxell. La convocatòria també inclou un nou atractiu a la Rotonda, on ja no hi haurà l'arbre lluminós. "Màlaga va començar el 2014 amb un espectacle de llum molt atractiu. Copiem això, agafem un espectacle com aquest i el portem, amb les nostres característiques, a Andorra", reconeix el conseller de Serveis i Circulació, Miquel Canturri. Insisteix que a Andorra i el nord d'Espanya no n'hi ha cap d'igual.

L´oposició ha criticat la nova inversió nadalenca. Asseguren que el Poblet de Nadal ja costa massa diners. Així, les conselleres socialdemòcrates hi han votat en contra i els liberals s´hi han abstingut. "Considerem que 350.000 euros més dedicats al que és un mes o mes i escaig són molts diners. Les coses s'haurien de fer amb una altra previsió, planificació i programació", demanava la consellera del PS+Independents, Dolors Carmona. "Xecs en blanc sense saber de què es parla i més quan veiem aquestes actituds, que una obra es pot encarir en un 50%... Ens fa molta por aquest xec en blanc", deia per la seva banda el conseller de CDI+Independents, Jordi Minguillón.

El comú ha adjudicat també per 2,6 milions d'euros les obres d'embelliment del darrer tram de l'avinguda Meritxell, entre Bisbe Iglesias i el carrer de les Canals. L'oposició ha criticat de nou la manca de planificació i sobrecost, en aquest tram, del 60%.

Informa: Ana Alamán
Imatges: Sergi Linares
Locució: Jordi Lorente

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.