Andorra la Vella surt de copes tot i la pluja

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

75 establiments van sumar-se ahir al vespre a una nova edició de la Nit de Copes al centre històric d'Andorra la Vella. La pluja, però, va marcar l'esdeveniment i va obligar a canviar o anul·lar algunes activitats.

Des de les set de la tarda el centre històric d'Andorra la Vella va omplir el carrer de propostes d'oci que, inicialment, van poder-se desenvolupar amb normalitat. De fet el cònsol major parlava d'un temps que havia donat una treva a l'esdeveniment. Però finalment la pluja va arribar amb força i va obligar a modificar o cancel·lar algunes de les activitats. Sigui com sigui, els locals de restauració estaven plens de gom a gom i costava força trobar una taula.

L'assaig públic dels Castellers d'Andorra o els espectacles de música i dansa d'algunes botigues van anar trampejant la pluja o directament van actuar passats per aigua.

Després del xàfec, que va ser intermitent, part de les activitats al carrer van continuar encara que sense massa afluència.

Informa: Rubén Carcellé Imatge: Sergi Pla

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.